• SÄHKÖASENNUKSET

Toteutamme kaikki sähköasennukset toiveidesi mukaan aina pienistä asennuksista suurempiinkin kokonaisuuksiin. Olemme erikoistuneet varsinkin remontteihin ja saneerauksiin sekä erinäisten sähkövikojen korjauksiin. Myös uudistuotanto ja varsinkin omakoti- ja rivitalot sekä teollisuuden sähköasennukset kuuluvat laajalti toimenkuvaamme. Nopea ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa arjen sähköongelmissa ja tarpeissa.

  • SÄHKÖKUNTOTUTKIMUKSET

Yrityksellemme on myönnetty SETI Oy:n myöntämä sähkölaitteiston kuntotutkijan pätevyystodistus .Todistus on osoitus henkilön pätevyydestä suorittaa kiinteistöjen sähkölaitteiden kuntotutkimuksia ja kuntoarvioita. Kuntotutkimuksella voimme kartoittaa tulevia korjaus ja huolto toimenpiteitä sähkölaitteissasi sekä suunnitella energiansäästö mahdollisuuksia. Voit hyödyntää kuntotutkimusta halutessasi selvittää sähköasennustesi turvallisuuden ja oikeanmukaisuuden, suunnitellessasi remonttia, rakentamista, mahdollisuutta pienentää sähkölaskuasi, mahdollisten vahinkojen kartoitusta tai vaikkapa asuntoa ostaessa/myydessä. Kaikista tutkimuksistamme virallinen lausunto.

  • SÄHKÖKUNNOSSAPITO JA HUOLTO

Yrityksellemme on myönnetty SETI Oy:n myöntämä Sähkökunnossapidon sertifikaatti 4. yrityksenä Suomessa ja tällä hetkellä ainoana yrityksenä Keski-Suomessa. Tämä osoituksena siitä että yrityksemme on erikoistunut sähkökunnossapitoon ja huoltoon sekä omaavamme riittävän laajan ammattitaidon/osaamisen erilaisten ja kokoisten kiinteistöjen sähköhuollosta.Tälläkin hetkellä sähköhuollossamme on useita satoja kiinteistöjä Jyväskylän ja Jyväskylän lähiympäristön alueella. Huollamme kiinteistösi yli 40v. kokemuksella olipa kyseessä sitten asuin-,liike- tai teollisuuskiinteistö. Nopea ja joustava palvelu takaa sinunkin kiinteistösi hyvinvoinnin.

  • LVI-TYÖT
Kauttamme saatava myös pienet ja keskisuuret putki ja ilmastointityöt. Aina astianpesukoneen ja vesihanan asennuksesta kokonaisiin pesuhuoneisiin ja muihin kotisi putkiremontteihin. Tai vaikkapa liesituulettimen asennukseen ja ilmastoinnin muutostöihin.
Meiltä saatavana nyt myös kaikki kotisi siivouspalvelut, pienet kotipalvelutyöt, remontti ja muuttosiivoukset. Amattitaitoisen henkilökunnan tekemänä ja laadukkaita pesuaineita ja välineitä käyttäen. Tarkemmat tiedot ja hinnastot osoitteessa: www.smhclean.fi